Uglasi se s svojo melodijo

I’m resource Inštitut je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini.

Živeti naravno ne pomeni samo zdravo prehranjevanje in ločevanje odpadkov. Je življenjski slog povezan z vsakdanjimi navadami, tudi z higijeno. “Si kar ješ, si kar piješ”, lahko marsikje slišimo. Veliko ljudi se trudi jesti kolikor lahko naravno, ekološko, zdravo, za tem pa se prevečkrat tušira s kemikalijami, lase si prepogosto umiva s kemikalijami in kar je najhuje, veliko kemikalij si nanesejo na svoje obraze… To je vsakdanjik.

Z raziskovanjem olja grozdnih pešk smo ugotovili, da ga uporabljajo priznane kozmetične hiše v njihovih proizvodih višjega cenovnega razreda kot posebno sestavino. Zelo podobne ugotovitve veljajo tudi za oljčno olje in oljke. Ker pa nismo strokovnjaki na področju kozmetike in lahko le ponudimo najboljšo ekološko sestavino, smo začeli sodelovati z ljudmi s katerimi delimo zelo podobne ideje in prepričanja, z nemškim inštitutom I’m resource.

I’m resource Inštitut je zaščitni znak »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali ter s fermentacijo nastali keratini in proteini. Vsak izdelek vsebuje edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na lase, kožo in počutje. Ob uporabi izdelkov vas čaka edinstvena izkušnja, saj vam omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar prinaša občutek čistosti, svežine, živahnosti in vitalnosti.

 

Vsi trije produkti vsebujejo naše ekološke sestavine iz vinograda in oljčnika, narejeni so pri nemškem I’m Resource inštitutu.

Polič kozmetika sestavlja

Šampon The Grape

narejen iz našega ekološkega grozdja, vina, vinskih usedlin in olja grozdnih pešk, vse v sožitju z mikroorganizmi.

Šampon The Olive

narejen iz našega ekološkega ektra deviškega oljčnega olja, oljk in oljnih usedlin, vse v sožitju z mikroorganizmi.

Gel za tuširanje

The Shower Gel

Delamo na razvoju novih izdelkov kot so peelingi, serumi in kreme za obraz itd.

instagram