Kontakt

Veselimo se vašega obiska, lepo vabljeni na kozarec vina, na dobro hrano ali zgolj na sveži istrski zrak.

Prosimo vas, da nas kontaktirate preko e-pošte: posestvo@polic.si ali na telefon +386 51 666 777 ali preko katerega od socialnih omrežij.

POSESTVO POLIČ TRUŠKE

Truške 40, 6273 Marezige, Slovenija

e posestvo@polic.si

t +386 51 666 777

Vse naše izdelke lahko naročite preko spleta in vam jih pošljemo na dom. Prosimo, pošljite nam vaše povpraševanje preko elektronske pošte. V najkrajšem času vam bomo posredovali našo najboljšo ponudbo.

11 + 4 =

Kje nas najdete

Naši butični izdelki so proizvedeni v zelo omejenih količinah. Na voljo so v skrbno izbranih restavracijah, vinotekah, hotelih in vinskih barih po svetu. Skladno z našimi prepričanji, prodajamo svoje butične izdelke samo ljudem, s katerimi delimo podobna življenjska videnja, izvrstnim restavracijam, ki jih z veseljem priporočamo, kot tudi hotele in vinske bare. Zaradi omejenih količin izbiramo po pravilu “eden na lokacijo”.

Na spodnjem seznamu so restavracije, ki jih priporočamo, kjer najdete tudi naše butične izdelke v Sloveniji:

JB – središče Ljubljane
Jakomin – Kubed
Stara Gostilna – Piran
Sonja – Izola
Oštarija – Portorož

Vinoteke in vinski bari
Okusi Istre – Koper
1001 Vino – Izola

Za sezname v drugih državah, nas povprašajte. Izvažamo v: Italijo, Avstrijo, Hrvaško, Francijo, Nizozemsko, Švico, Veliko Britanijo, ZDA, Tajsko, Malezijo, Avstralijo, Singapur.

Vsi naši izdelki so na voljo tudi preko spletnega naročila. Prosimo, pošljite nam vaše povpraševanje in odgovorili bomo z našo najboljšo ponudbo v najkrajšem možnem času.

instagram