Piškotki & Politika zasebnosti

PIŠKOTKI

Spletna stran polic.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.polic.si nastavi piškotke na vaši napravi.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Zakaj naša spletna stran potrebuje piškotke?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj naša spletna stran uporablja piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Nadzor nad piškotki ali kako lahko o(ne)mogočite piškotke?

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Google Chrome
Firefox
Internet Explorer 7, 8, 9
Opera
Safari

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naše podjetje deluje preko spletne strani: polic.si. Ta stran vas obvešča o naših pravilnikih glede zbiranja, uporabe in razkrivanja osebnih podatkov, ki jih prejmemo od uporabnikov spletnega mesta. Vaše osebne podatke uporabljamo samo za zagotavljanje in izboljšanje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom.

Zbiranje in uporaba informacij

Med uporabo naše strani vas lahko prosimo, da nam posredujete nekatere osebne podatke, s katerimi lahko vzpostavimo stik ali vas identificiramo. Podatki, ki jih je mogoče osebno prepoznati, lahko vključujejo vaše ime (vendar niso omejeno nanje) („Osebni podatki“).
Podatki dnevnika. Tako kot mnogi operaterji spletnih mest zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje vsakič, ko obiščete našo spletno stran (“Podatki dnevnika”).

Ti dnevniški podatki lahko vključujejo podatke, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (“IP”), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani našega spletnega mesta, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh in druga statistika. Poleg tega lahko uporabljamo storitve tretjih oseb, kot je Google Analytics, ki to zbirajo, spremljajo in analizirajo.

Komunikacije

Vaše osebne podatke bomo lahko uporabili, da vas bomo kontaktirali z novicami, tržnimi ali promocijskimi materiali in drugimi informacijami.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki se pošljejo v vaš brskalnik s spletnega mesta in se shranijo na trdi disk vašega računalnika. Kot številna spletna mesta tudi za zbiranje informacij uporabljamo piškotke. Brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov našega spletnega mesta.

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov nam je pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen. Čeprav si prizadevamo za zaščito vaših osebnih podatkov, z uporabo komercialno sprejemljivih sredstev, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Ta politika zasebnosti velja od aprila 2020 in bo ostala v veljavi, razen v zvezi s kakršnimi koli spremembami njenih določb v prihodnosti, ki bodo veljale takoj po objavi na tej strani.

Pridržujemo si pravico, da kadar koli posodobimo ali spremenimo naš pravilnik o zasebnosti, ki ga lahko redno preverjate. Vaša nadaljnja uporaba storitve po tem, ko na tej strani objavimo kakršne koli spremembe pravilnika o zasebnosti, bo predstavljala vašo potrditev sprememb in vaše soglasje, da boste upoštevali in sprejeli spremenjeni pravilnik o zasebnosti.

Če bomo v tem pravilniku o zasebnosti spremenili kakršne koli pomembne spremembe, vas bomo obvestili bodisi prek e-poštnega naslova, ki ste nam ga posredovali, bodisi s pomembnim obvestilom na našem spletnem mestu.

Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

Nazadnje posodobljeno: maja 2020

 

Vino&Co         

izjemno nekonvencionalna

oljčno olje       

Tudi v oljčniku se tako kot v vinogradu držimo biodinamičnih načel, ter pridelujemo ekološko oljčno olje.