Obiščite nas

Kulinarična presenečenja

Nastanitve

Veliko zanimivega je pri nas in veliko lahko ponudimo. Spoštujemo vašo zasebnost, vašo komoditeto in varnost.

Veliko zanimivega je pri nas in veliko lahko ponudimo. Spoštujemo vašo zasebnost, vašo komoditeto in varnost. Trenutno so vsi obiski možni le po predhodnem dogovoru.

Prosimo vas, da nas kontaktirate preko e-pošte: posestvo@polic.si ali na telefon +386 51 666 777 ali preko katerega od socialnih omrežij.

Poleg klasičnih degustacij vina in olj, ponujamo vrhunsko kulinarično doživetje, obisk vinske kleti, obisk vinogradov in oljčnikov, veliko izkušenj, ki jih z veseljem delimo z vami glede gojenja vinogradov, oljk, vinarstva, mikorize in ostalih znanj, ki smo si jih nabrali.

Kar počnemo, počnemo s strastjo. Tako lahko ponujamo tudi nekaj sezonskih luksuznih aranžmajev na katere smo ponosni:

Enodnevna degustacija vina na 22 m jadrnici ali degustacijski teden jadranja, kjer se okušajo vina različnih regij skozi katere bomo pluli.

degustiraj / jej / poroči se / žuraj / študiraj / uči se / jadraj / uživaj

Kulinarična presenečenja

Ker strastno pridelujemo izjemno nekonvencionalna vina, si želimo, da postanete del našega vrhunskega kulinaričnega doživetja. Običajno parimo vina s hrano, ki jo pripravljamo z željo, da se poskušamo čimbolj presenetljivo razlikovati. Uporabljamo lastno pridelano zelenjavo in ostale lokalne sestavine.

V degustacijskem prostoru imamo 5 okroglih miz, in lahko sprejmemo do 32 ljudi. Z dodatnimi manjšimi kvadratnimi mizami pa lahko dosežemo največ 40 ljudi. Podobno število ljudi je mogoče namestiti v toplih letnih časih zunaj.

Nastanitve

Del našega posestva je še vedno v gradnji. Kakor koli že, ponujamo prenočišča.

Prosimo vas, da nas kontaktirate preko e-pošte: posestvo@polic.si ali na telefon +386 51 666 777 ali preko katerega od socialnih omrežij.

vina&Co         

izjemno nekonvencionalna

oljčno olje       

Tudi v oljčniku se tako kot v vinogradu držimo biodinamičnih načel, ter pridelujemo ekološko oljčno olje.

instagram